Ett julbord tillagat med
Passion & Kärlek

Planeringen av årets julbord har redan startat. Vår köksmästare Martin Thom med sitt team provlagar, lägger in, testar och utvärderar råvaror och smaker just i detta nu.
Allt för att kunna bjuda dig på ett julbord och en smakupplevelse i världsklass!

Vårt julbord avnjuts bäst i fem steg;

Första turen går runt vårt stora sillbord. Här finns åtta sorters egen inlagd sill, missa inte Åhagas löjrom/vodka sill, Skogsbärssill eller den klassiska Malt Whiskey/senapssill. 

Andra turen fortsätter med fisk. Här njuter du bl.a. av vår egen kakao/chili-lax, inkokt lax, Skagenröra och andra godsaker. 
Tredje turen är det dags för allt det kallskurna och bordets paradrätt – vår julskinka.
På fjärde turen kommer det småvarma med bl.a. köttbullar, prinskorv och vår underbara Jansson. 
Har du plats i magen för den femte turen? Då står Ris à la Malta och allt annat gott på dessertbordet och väntar.

Och du - missa inte vårt gigantiska Gottebord!

Välsmakande mat finns för alla! De flesta rätter är gluten- och laktosfria och det finns ett brett utbud av vegetariska rätter.
Hos oss kommer du garanterat att bli frestad att gå både en och flera extra turer. 
Men det är ju bara jul en gång om året!

Smaklig måltid !

  

Tillbaka till start >>

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia